26 Ocak 2015 Pazartesi

Odadan Kaçış, Ankara

Odadan Kaçış Ankara
İstanbul'dan sonra Ankara'da da hizmet vermeye başlayan ''Odadan Kaçış'', Ankaralılar için evden kaçış oyunları tarzında bir eğlence sunmaktadır.

Profesör'ün Hikayesi isimli oyun konsepti ile sadece bir evden kaçış oyunu olmanın ötesine giden işletme, güzel bir kaçış hikayesi kurgulamıştır. 60 dakikalık oyun süresi içinde kilitli kapıları açmanız ve ipuçlarını takip etmeniz gerekiyor. 2 ile 5 kişi aralığında değişen sayıda, grubunuzu kurduktan sonra bu heyecanlı dünyaya giriş yapabilirsiniz.

Türkçe ve İngilizce seçeneklerinin bulunduğu Odadan Kaçış oyununa rezervasyon yaptırırken bu seçeneklerden hangisini tercih ettiğinizi belirtebilirsiniz.

Odadan Kaçış'a Nasıl Gidilir ? Nerede ? Ulaşım

Odadan Kaçış oyunu, Yukarı Bahçelievler Mahallesi'ndeki 69.Sokak (Eski 17.Sokak) 3A numarada bulunmaktadır. Odadan Kaçış'a gitmek için metro, otobüs veya dolmuş kullanmanız mümkündür. Kızılay-Çayyolu metro hattını kullanarak Milli Kütüphane Metro İstasyonu'nda indikten sonra kütüphanenin arka sokağında bulunan Odadan Kaçış'a ulaşabilirsiniz. Çayyolu, Cepa veya ODTÜ dolmuşlarına-otobüslerine binerek Milli Kütüphane'de inerek Odadan Kaçış'a ulaşabilirsiniz.

Odadan Kaçış Telefon Numarası: 0539 301 1221



0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 La Ankara