31 Ocak 2015 Cumartesi

Kuytu Evden Kaçış, Ankara

Kuytu Evden Kaçış Ankara

Ankara'daki evden kaçış oyunlarından biri de Tunalı'da bulunan Kuytu Evden Kaçış'tır. Oda oyunları olarak da bilinen bu eğlenceli aktivite için hizmet veren Kuytu Evden Kaçış, Tunus Caddesi'nde bulunmaktadır.

Oyunculara tanınan bir saatlik süre içerisinde ipuçlarından yararlanarak şifrelerin çözülmesi gereken bir oyun olan odadan kaçış, hem eğlence hem de adrenalin taşıyan bir aktivitedir. Fiziksel güce ihtiyaç olmayan bu oyunda, odaya girenlerin kilitleri açabilmesi için akıllarını kullanmaları gerekmektedir.

Kuytu Evden Kaçış Telefon Numarası: 0506 156 82 13 - 0532 382 50 62

Kuytu Evden Kaçış Nerede ? Nasıl Gidilir ?

Kuytu Evden Kaçış, Ankara Tunalı Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasında yer alan Tunus Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Tunus Caddesi 49 nolu adreste bulunan Kuytu Evden Kaçış, John F.Kennedy Caddesi ile Tunus Caddesi'nin kesiştiği yere yakın bir konumdadır.

6 yorum:

  1. Biz buraya iki gün önce gittik bildiğim kadarıyla yeni açıldı gerçekten helal olsun dedim . Hayatta annemden başka hiçbişeyden korkmayan biri olarak ikinci sıraya da Kuytu Evden Kaçış eklendi :D escapede çok güzeldi ve korkunçtu ama Kuytu Evden Kaçış taki tünel beni benden aldı

    YanıtlaSil
  2. Daha önce Locked in ve Sherlock görmüş bir grup olarak Kuytu evden kaçışa gittik. İlk olarak dikkat çeken bulunması gereken şifrelerin hep aynı şekilde ve sadece sayılardan oluşan şifreler olması. Odaların içinde kafa karıştıran, gereksiz çok fazla eşya var ve malesef odalar çok pis. Başka yerlerde de tünel tarzı geçişler var ama en azından etrafları kauçuk gibi temiz bir malzemeyle kaplı. Korku unsuru yaratmak için kapılara filan vuruyorlar. Yani bu evden kaçış oyunu işi iyice ayağa düşmüş durumda. Daha seçici olmak lazım diye düşünüyorum. İşi yapanların da gerçekten daha temiz ve titiz çalışması gerekiyor. Sonuçta kimse oyun oynarken her koşula katlanmak zorunda değil. Ben o kadar pis olduğunu öncden bilsem gitmezdim.

    YanıtlaSil
  3. anladık ev sahiplerinden birisin ve becerememiş sen den daha iyi olmasınıda yedirememişsin.nerden mi anladım ankarada ki tüm evleri oynamış biri olarak öncelikle locked in tünelinde kauçuk gibi bir şey yok hatta tünel tarzı geçişleri olan hiç bir oyunda yok ve sherlock da ise tünel yok.bana kalırsa insanların emeğini ve başarısını taktir etmeyi bir kenara bırakıyorum sadece bir işi kapasite eksikliği yüzünden başaramadığın için bu türlü propagandalara girmek çok aşşalık.o küçük beynini azcık daha çalıştırıp daha iii şeyler yapabilirsin bence tabi başarabilirsen.temizlik ve titizlik konusuna gelince çevrendeki insanların yaptığı sosyal aktivitelerin tümü kadar temiz bir sinema salonu gibi mesela yani daha mantıklı escuslar sunsaydın anlaya bilirdim ama zekan bu kadarına yetiyorsa ne diyim.şifrelere gelince sen kuytu evden kaçış oyununu oynadığına emin misin yada şifreleri algılama problemi yaşadığından mı bu itamların.yani kısaca işine bak çünkü gerçekten sen bir oyuncu değil iğrenç bir oyunu olan bir ev sahibisin.yok diyorsan ver adını bende bugüne kadar oynattığımız 900 oyunun içinde senin adını bulmaya çalışıyım arkadaşım.

    YanıtlaSil
  4. - Oyun alanı gerçekten pisti. Rahat ve nezih bir oyun ortamı olmadığını düşünüyorum.
    - 5 kişi için oyun alanı çok dar. Rahat hareket edecek ortam bulamıyorsunuz.
    - Daha önce gittiğim oyunlara göre şifreler ve bulmacalar daha kalitesizdi.
    - Kendi adıma oyundan memnun kalmadım. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm, aynı oyunu oynayıp beğenmiş olanlar olabilir ama ben verilen paranın hakkını alamadığımı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. bugün ilk defa gittim orada çalışan sarışın kızın hangi gunler çalıştığını bilen var mı

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaşlar, bahçeli 7. cadde de bulunan Cinnet Gelin'i de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Copyright © 2014 La Ankara